ALBERTI SCHIMBARE SMART

NIKKEN oferă o gamă largă de soluții și accesorii Alberti pentru a spori funcționalitatea oricărui centru de prelucrare vertical.

Alberti Smart Change este o soluție modulară care permite schimbarea și conversia rapidă pentru tipul și utilizarea axului de ieșire. Aceasta înseamnă că capacitatea, capacitatea și utilizarea acestuia pot fi reconfigurate în câteva secunde pentru a se potrivi diferitelor instrumente și procese de tăiere.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, o reducere masivă a costurilor, eliminând necesitatea de capete / unități suplimentare și a timpilor de configurare asociați atunci când sunt necesare mai multe operațiuni și procese!

Beneficii cheie:

  • Conexiune și locație precise, cu conicitate și contact frontal cu trei suprafețe de contact unghiulare pentru prindere în corpul axului principal.
  • Sistem modular care asigură trecerea rapidă a mai multor suporturi pentru scule.
  • Ușor și sigur de utilizat cu precizie și repetabilitate superioare.
  • Suporturile pentru scule pot fi presetate într-o mașină de presetare a sculei utilizând un adaptor de ax Alberti
  • Smart Change (adaptorul are planuri de referință încorporate pentru presetator).
  • Costuri reduse drastic și timpi de configurare (aproximativ 60%) - În loc să schimbați, încărcați și configurați cu o nouă guler de fiecare dată, schimbați pur și simplu întregul suport pentru scule în câteva secunde!
  • Este disponibilă o gamă largă de suporturi pentru scule Smart Change: mandrine ER, suporturi Weldon, Shrink-Fit, Shells Mill Arbors și semifabricate pentru a permite clienților să se adapteze la o anumită cerință.

CATALOG ALBERTI 2020

(PDF - 23.6 MB)

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE GAMA NOASTĂ DE ALBERTI SMART CHANGE

ÎNTREBA