Întreținere

Departamentul nostru de servicii complet echipat are o experiență totală de peste două sute de ani de experiență, ceea ce ne permite să oferim asistență completă și la timp pentru toată gama de produse NIKKEN. Doar din Centrul nostru Euro sprijinim peste 3.000 de mese rotative operaționale din Marea Britanie și peste 20.000 în toată Europa.

În timp ce produsele Nikken sunt renumite pentru calitatea înaltă, fiabilitatea și robustețea lor; un service anual va ajuta la protejarea longevității investițiilor și va oferi apărare împotriva defecțiunilor neașteptate. Întreținerea proactivă garantează productivitatea și oferă tehnicienilor noștri instruiți, posibilitatea de a observa semne timpurii de probleme și de a reacționa în consecință. Acest lucru este dovedit a fi mai rentabil decât așteptarea până când sunt necesare reparații și eliminarea pieselor complet distruse.

Oferim o varietate de opțiuni de service și inspecții care pot fi adaptate nevoilor specifice.

Întreținerea noastră la fața locului include:

  • Verificare completă a funcționalității
  • Reglareajocurilor în angrenaj după caz
  • Schimbarea uleiului și resigilarea capacelor pentru a preveni intrarea lichidului de răcire
  • Un raport complet asupra stării actuale a mesei rotative.

Dacă ar fi să dau un sfat clienților, ar fi să mă asigur că aveți mesele / presetatoarele rotative deservite de NIKKEN în fiecare an. Nu numai că suntem OEM care folosesc piese originale pentru a păstra calitatea pentru care este cunoscut NIKKEN, dar experiența și cunoștințele produselor noastre sunt pur și simplu de neegalat. Optarea pentru întreținerea preventivă se va dovedi întotdeauna mai rentabilă în comparație cu abordarea „dacă nu este defectă nu o rezolvați” - mașina dvs. are nevoie de service în fiecare an, la fel și masa / presetatorul dvs. rotativ! 

TIM BRUCE, ASISTENT MANAGER GENERAL - NIKKEN EURO-CENTRE

ARANJAȚI O VIZITĂ DE SERVICIU

rezerva acum