TECHMAN ENGINEERING LIMITED

În mod istoric, Techman Engineering Limited a folosit suporturile pentru scule NIKKEN, așa că, atunci când li s-a oferit posibilitatea de a achiziționa o ofertă echivalentă de scule pentru a avea o performanță egală la un cost mai mic, au decis să accepte oferta.

Inițial, performanța oferită de suportul de scule alternativ a fost bună, cu toate acestea, după mai puțin de un an de funcționare, au existat probleme de performanță, în comparație cu sculele NIKKEN, aceasta fiind reducerea duratei de viață a sculei și creșterea scăderii sculelor.

Cel mai rău caz a apărut atunci când o componentă de mare valoare a suferit o tăietură falsă din cauza scoaterii tăietorului din suport. Mașiniștii Techman au fost, de asemenea, îngrijorați de acest lucru, deoarece un număr semnificativ de produse prelucrate sunt componente mari, de înaltă precizie, care au multă valoare.

Decizia de a elimina flota completă de 30 de deținători inferiori și de a le înlocui cu designul NIKKEN Multi-lock de piață a fost luată în cel mai scurt timp. Ca urmare a acestei aplicații speciale, Techman consideră acum NIKKEN opțiunea preferată pentru suporturile de instrumente de înaltă performanță, cu potențiale actualizări ulterioare planificate în operațiuni critice.

NIKKEN 3-LOCK MULTI-BLOCK FREZATOR