Castle Precision

Castle Precision operează într-un mediu de fabricație de înaltă valoare prelucrând componente de precizie într-o gamă largă de materiale exotice și scumpe. Fabricarea unora dintre aceste componente este adesea complexă și consumă mult timp, astfel încât să fie corect prima dată și eficiența a fost de cea mai mare importanță pentru a rămâne competitiv.

Din punct de vedere istoric, o mare parte din prereglarea sculelor lor s-a făcut pe mașinile-unelte ca și în măsurarea ciclului.

Dorind să înțeleagă avantajele presetării offline, compania a contactat mai mulți furnizori de presetere de top pentru a înțelege mai bine fiecare dintre capabilitățile lor, toate acestea având avantajul evident de a pune instrumentele pe mașinile lor și de a nu întrerupe ciclul de prelucrare, oferind în cele din urmă Castle Precision o creștere imediată a productivității prin menținerea mașinilor tăiate.

Criteriile de selecție au fost destul de amănunțite și au restrâns alegerea la cei doi lideri de piață. Deși ambii producători au oferit soluții similare, Castle Precision a ales să aleagă NIKKEN. Citând alegerea acestei opțiuni pentru un produs de înaltă precizie, care nu s-a bazat pe compensarea software-ului.

Presetatoarele NIKKEN sunt construite din granit solid, garantând nu numai precizia, ci și repetabilitatea excelentă a măsurătorilor într-un mediu de temperatură fluctuant. Avantajul suplimentar de a avea un mod de inspecție a permis companiei să inspecteze marginea de tăiere pentru uzură sau deteriorare, eliminând eventualele probleme în timpul ciclului de tăiere și resturi.

În cele din urmă, după ce am lucrat cu NIKKEN de câțiva ani folosind celelalte sisteme de scule și produse Rotary Table, calitatea superioară a post-vânzării și a serviciului a fost deja dovedită.

Castle Precision a instalat primul presetator Nikken ELBO în 2011 și acesta a fost succesul acestei instalări, acum au 5 presetatoare care acoperă toate celulele cheie de fabricație, toate având performanțe foarte bune.

NIKKEN ELBO KHYAN-TW PRESETTER CONTROLS