Fabricarea în serie a implanturilor din titan

Un client final din Germania a abordat NIKKEN pentru a concepe o soluție pentru o aplicație de implant din spate din titan în industria medicală.

Lucrând îndeaproape cu utilizatorul final, NIKKEN a proiectat o soluție la cheie, colaborând cu clientul în software 3D CAD / CAM pentru a garanta compatibilitatea cu mașina-unealtă.

Soluția finală utilizează un total de 28 de vicii Lang speciale care dețin țevi din titan pentru implanturile din spate, care sunt prelucrate pe o mașină-unealtă DMG 850 în serie, maximizând eficiența procesului. Imaginile prezintă o masă rotativă NIKKEN cu 4 axe CNC260 cu TAT și utilizează un codificator de feedback direct conceput personalizat.

Costul de capital inițial a fost recuperat rapid datorită eficienței sporite a producției și a timpilor de instalare reduși, oferind o rentabilitate foarte scurtă a investiției, capacitatea crescută și termenele de livrare mai scurte fiind un beneficiu suplimentar.

Reflectând asupra soluției, Carl Hughey, director de vânzări NIKKEN a comentat:

Cred că, cu această abordare, putem adăuga valoare reală acestui sector și, în cele din urmă, putem câștiga mai multe comenzi lucrând îndeaproape cu toți producătorii de mașini, nu doar cu DMG. Calitatea produselor NIKKEN, combinată cu serviciul nostru de neegalat pentru clienți, înseamnă că suntem perfect aliniați cu această industrie de înaltă tehnologie