ZBG ZERSPANUNGSTECHNIK BRUCK GMBH

Pe piața extrem de competitivă a ingineriei auto, ZBG Machining și-a stabilit o reputație remarcabilă. Ca parte a grupului Schabmüller mai larg, ZBG Zerspanungstechnik Bruck GmbH este unul dintre principalii furnizori de automobile din Germania.

Formulată în 1994, Compania a crescut substanțial, stabilind un statut în top 50 din regiunea bavareză a Germaniei și în topul automobilelor 500 din Europa.

Cu fundații solide, un etos timpuriu al companiei și principii de „înaltă performanță, calitate și flexibilitate”, a existat de la început o cerință pentru o inginerie de precizie „finală”.

După cum a reamintit de directorul operațional al ZBG, domnul Jürgen Bindl ...

În acei ani de început, ca parte a ZBG la acel moment, aveam deja mai multe mese rotative Nikken pe mașinile noastre, împreună cu mașini de la alți furnizori. Când a venit vorba de „acuratețe și fiabilitate”, alegerea s-a dovedit de fiecare dată a fi NIKKEN.

Dl Bindl comentează astăzi ...

Odată cu solicitarea operațiunilor de 24 de ore în procesul de fabricație ZBG, relația pe termen lung și investiția meselor rotative NIKKEN, componentele ZBG sunt de fiecare dată de „înaltă precizie și toleranță”. Datorită acestor principii, alegerea meselor rotative în primii ani ai companiei a fost NIKKEN și acest lucru rămâne și astăzi