Politica de Informații Private

NIKKEN Kosakusho Europe Ltd oferă produse și soluții de inginerie de precizie, cum ar fi mese rotative CNC, soluții de scule NC și presetatoare de instrumente și optimizarea axului.

Această politică, împreună cu termenii și condițiile noastre, stabilește baza de ce și cum sunt prelucrate de noi datele pe care le colectăm de la dvs. sau sunt furnizate de dvs.

Prelucrarea datelor dvs.

În conformitate cu Regulamentul general al UE privind protecția datelor (GDPR), NIKKEN Kosakusho Europe Ltd a evaluat toate cele 6 motive pentru prelucrarea legală a datelor și a selectat „Interes legitim” ca bază cea mai legală pentru prelucrarea datelor dvs.

NIKKEN Kosakusho Europe Ltd deține date cu caracter personal, cum ar fi; numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa IP și adresa companiei. Credem că persoanele cărora le prelucrăm datele sunt susceptibile să aibă un interes pentru produsele, serviciile sau soluțiile oferite de NIKKEN Kosakusho Europe Ltd.

Vom procesa doar date despre subiecți care îndeplinesc anumite criterii, cum ar fi industria și funcția lor. Segmentarea noastră include, dar nu se limitează la, industria de inginerie și de fabricație și titluri de posturi, cum ar fi Manager de inginerie, Manager de producție, Inginer de producție, Programator CNC, Operator CNC, Manager de achiziții.

Procesăm date din următoarele motive:

Pentru a încheia și executa contracte - La negocierea, încheierea sau acceptarea unui contract, vom utiliza datele dvs. personale pentru a produce documentația relevantă, cum ar fi ofertele, acordurile, facturile etc.

În scopuri de marketing - Vă vom prelucra datele pentru a furniza comunicări de marketing relevante pentru dvs., în funcție de modul în care v-am cunoscut, istoricul achizițiilor, industria în care lucrați și titlul postului. Comunicările de marketing pot include e-mail direct, telefon sau orice altă metodă de marketing B2B (Business to Business).

Datele dvs. personale pot fi, de asemenea, stocate pe platforma noastră de marketing, Get Response, care este utilizată pentru a livra comunicări prin e-mail. O copie a politicii de confidențialitate Get Reponses poate fi găsită aici> https://www.getresponse.com/legal/privacy

Dacă doriți să vă dezabonați de la comunicările de marketing, puteți să faceți clic pe linkul din partea de jos a oricărui e-mail sau să luați legătura cu operatorii noștri de date, care vă vor asigura că nu veți mai primi aceste comunicări.

Pentru a îmbunătăți site-ul nostru web, prezența pe web și pentru a identifica cine vizitează site-ul nostru web - Folosim Google Analytics pentru a urmări și a raporta traficul site-ului nostru web. Acest lucru ne ajută să dezvoltăm zone ale site-ului web pentru a ne îmbunătăți, adică pentru a ajuta utilizatorii să găsească mai ușor ceea ce caută.

Folosim Lead Forensics pentru a identifica cine vizitează site-ul nostru. O copie a politicii lor de confidențialitate poate fi găsită aici> https://www.leadforensics.com/privacy-policy/

Dacă completați un formular de cerere online prin intermediul site-ului nostru web sau a uneia dintre paginile noastre de destinație, vom utiliza datele pe care le furnizați pentru a procesa solicitarea dvs. și pentru a vă furniza informații despre celelalte produse și servicii ale noastre prin intermediul comunicărilor noastre de marketing. Se consideră că, pe măsură ce ați vizitat site-ul nostru și ați trimis o anchetă, aveți un interes legitim pentru produsele și serviciile noastre. Cu toate acestea, dacă nu doriți să primiți comunicări de marketing, atunci aveți dreptul să vă dezabonați de la comunicările prin e-mail în orice moment folosind butonul de dezabonare sau contactând operatorul de date din informațiile de contact de mai jos.

Cum colectăm datele dvs.

Dacă ați primit corespondență de la utilizare, am obținut datele dvs. într-unul din următoarele moduri;

  • Ați solicitat informații de la NIKKEN Kosakusho Europe Ltd cu o ocazie anterioară
  • Dvs. sau altcineva în numele dvs. ne-ați împărtășit în mod expres datele dvs. de contact în scopul de a primi informații acum și / sau în viitor
  • Ne-ați prezentat cartea dvs. de vizită în timpul unui eveniment, expoziție sau întâlnire anterioară
  • Dvs. sau un coleg de afaceri ați vizitat site-ul nostru web și credem că există un interes legitim legitim în serviciile noastre
  • Un membru al echipei noastre a găsit afacerea dvs. și datele dvs. de contact în domeniul public, considerând că afacerea dvs. ar fi cu adevărat interesată de produsele, serviciile și soluțiile noastre, pe baza funcției dvs. de muncă și a industriei în care lucrați.

Evaluarea interesului legitim (LIA)

Am efectuat o evaluare a interesului legitim (LIA) conform recomandărilor ICO. Pe baza acestei evaluări, se consideră că drepturile și libertățile persoanelor vizate nu ar fi supranumite în corespondența noastră cu privire la NIKKEN Kosakusho Europe și că în niciun caz o persoană vizată nu ar fi cauzată prejudicii prin corespondența noastră. Pe baza segmentării noastre în funcție de organizație și de funcția specifică a postului, împreună cu prelucrarea datelor cu caracter personal în contextul unui mediu de afaceri, credem că orice persoană care primește corespondență de la NIKKEN Kosakusho Europe Ltd într-o capacitate directă de marketing sau vânzare a demonstrat legitimitatea interes pentru Soluțiile NIKKEN Kosakusho Europe Ltd.

NIKKEN Kosakusho Europe Ltd utilizează un sistem CRM, Epicor, care stochează toate datele personale. Politica de confidențialitate a Epicor poate fi găsită aici> https://www.epicor.com/en-uk/company/compliance/privacy/

Folosind Epicor, vom finaliza o curățare a datelor cel puțin o dată la 12 luni, pentru a ne asigura că datele sunt păstrate curate, exacte și actualizate. Orice înregistrare constatată a fi depășită va fi ștearsă.

Solicitare de ștergere a datelor sau oprire a comunicațiilor

Dacă nu mai doriți să primiți comunicări de la NIKKEN, doriți ca datele dvs. să fie șterse, vă rugăm să urmați oricare dintre următoarele acțiuni:

  • Faceți clic pe linkul „dezabonați-vă” din partea de jos a fiecărui e-mail
  • Dacă ați primit un apel, vă rugăm să spuneți reprezentantului că nu doriți să primiți nicio comunicare suplimentară ·
  • Contactați operatorul de date la +44 (0) 1709 366306
  • Trimiteți prin e-mail operatorilor de date; FAO: controlor de date, info@nikken-world.com
  • Scrieți operatorului de date; Controlor de date FAO, NIKKEN Kosakusho Europe, Precision House, Mangham Way, Barbot Hall Industrial Estate, Rotherham S61 4RL

Toate cererile vor fi procesate în termen de 30 de zile. Vă rugăm să rețineți că acest lucru se aplică numai prelucrării datelor dvs. cu caracter personal, nu și a datelor de afaceri care nu intră sub incidența GDPR.

Această politică a fost revizuită și actualizată ultima dată pe 24 mai 2018.