Traducerea numelui Nikken din limba japoneză este „cercetare în fiecare zi”. După cum spunem la Nikken, „Atitudinea și spiritul nostru se bazează pe dezvoltarea cercetărilor noastre în fiecare zi pentru a contribui cu tehnologiile și ideile noastre la industria de mâine ”.

Spiritul care determină dezvoltarea produsului nostru este să observăm și să dialogăm în permanență cu parteneri industriali din întreaga lume și să contribuim prin aducerea de noi soluții și idei bazate pe știință pentru a răspunde nevoilor cele mai presante ale diverselor industrii.

Produsele noastre de înaltă precizie sunt aduse la viață de echipamentele noastre de ultimă generație și de întreg devotamentul nostru de a servi industria cu tehnologie avansată.

Deschis la sfârșitul anului 2015, Centrul de inovare NIKKEN are o importanță globală, preluăm proiecte de la compania mamă din Japonia, de la clienții noștri din Europa și de pe glob și dezvoltăm soluții practice. Privind spre viitor, vedem din ce în ce mai multe oportunități în aceste domenii, în domeniul materialelor și proceselor noi.

TONY BOWKETT - CEO - NIKKEN KOSAKUSHO EUROPE 

AKIHARU NAGAHAMA - PRESIDENT & CEO - NIKKEN KOSAKUSHO WORKS LTD WITH TONY BOWKETT - CEO - NIKKEN KOSAKUSHO EUROPE LTD