Companie

Despre noi

Soluțiile NIKKEN se află în spatele unora dintre cele mai solicitate produse mondiale, contribuind la îmbunătățirea productivității și la creșterea competitivității în unele dintre cele mai dificile aplicații posibile.

Din 1989, NIKKEN Kosakusho Europe furnizează Europei cele mai bune produse de inginerie. NIKKEN este sediul european pentru compania mamă japoneză, NIKKEN Kosakusho Works Ltd, care operează pe 3 continente cu peste 70 de birouri din întreaga lume.

NIKKEN Kosakusho Europe se află în centrul dezvoltării avansate din Marea Britanie, care este casa europeană a inovației și dezvoltării de produse. Oferim soluții de nivel mondial, inclusiv mese rotative CNC de performanță, soluții de portsule NC de înaltă precizie, mașini de măsurat și reglat scule așchietoare, soluții de gestionare a sculelor așchietoare și soluții de optimizare a axelor pentru toate tipurile de organizații: companii de producție locală, producători de echipamente originale (OEM) și furnizori de nivel 1 care operează în o varietate de industrii, inclusiv sectoarele aerospațiale, medicale, sporturi motorizate, inginerie electrică, matrițerie, petrol și gaze.

NIKKEN operează pe 3 continente și are birouri în peste 70 de țări. Cea mai recentă și mai importantă locație a noastră este Centrul de inovare NIKKEN (NICe), creat pentru a oferi soluții inovatoare pentru cele mai dificile probleme ale industriei de fabricație. Bazat pe Advanced Manufacturing Center, NICe demonstrează capacitățile NIKKEN pentru o serie de centre de prelucrare CNC, care acoperă o diversă secțiune a industriei.