Ucenici

NIKKEN este mândru că are 8 ucenici în Marea Britanie care lucrează într-o varietate de roluri, cum ar fi inginerie, vânzări, service, producție și tehnică. Ucenicii noștri urmează o ucenicie avansată și apoi, dacă se dorește, progresează către un grad parțial pentru a-și dezvolta cariera.

Jack, inginer tehnic de vânzări

Jack s-a alăturat NIKKEN acum 5 ani în departamentul de servicii, cu sediul la Euro Center. De atunci, folosind cunoștințele și experiența acumulată în Service, Jack și-a avansat cariera într-un rol tehnic de vânzări, jucând un rol pivotel în departamentul de vânzări.

De când și-a finalizat ucenicia în Maitenance Engineering, Jack a absolvit un HNC în inginerie electrică și a fost nominalizat la premiul HNC „Achiever of the Year 2018” cu AMRC.

Am fost un membru valoros al echipei la NIKKEN datorită muncii variate pe care am făcut-o la secțiunea Masă rotativă a afacerii noastre. De la service și instalare până la proiectarea produselor gratuite personalizate, știu multe despre produs. Acum pregătesc angajați NIKKEN din toată Europa și îmi îngrijesc propriile proiecte și vânzări. Cred că acesta este modul în care compania mă recompensează pentru munca mea grea și pentru a demonstra că am contribuit la succesul afacerii.

Charles, ucenic tehnic

Ultimul nostru ucenic AMRC, Charles Corker, a trecut din ce în ce mai tare de când s-a alăturat Centrului de Inovare NIKKEN ca ucenic tehnic.

Sub îndrumarea inginerilor noștri experți, Charlie a contribuit la proiecte avansate de prelucrare pentru baza noastră globală de clienți și a asistat la desfășurarea de demonstrații inovatoare la NICe.

O ucenicie este o modalitate excelentă de a intra într-un sector al muncii în care altfel ai avea dificultăți în a intra. Am construit întotdeauna lucruri acasă, indiferent dacă a fost un dulap sau un banc de lucru, alegerea unui ucenic cu NIKKEN și AMRC a fost o progresie naturală pentru a-mi îmbunătăți abilitățile în continuare și a vedea ideile mele realizate.