Oamenii noștri sunt în centrul operațiunilor noastre.

Suntem entuziaști și inovatori pasionați, ne străduim să obținem tot ceea ce facem pentru a putea continua să fim liderii globali ai produselor de inginerie de precizie de elită.

Suntem o afacere cu gândire avansată și ambițioasă, în continuă evoluție, în creștere și în dezvoltare pentru a răspunde cerințelor industriei noastre.

  • Angajați peste 500

    Aproximativ 100 dintre angajații noștri deservesc Europa

  • 8 Ucenici

    Dezvoltarea carierei în întreaga afacere, inclusiv producție, servicii și vânzări.

  • 20 Birouri de nivel global

    20 Birouri de nivel global Inclusiv Marea Britanie, Japonia, SUA, Italia, Franța, China, Polonia, Germania și altele

"Treaba noastră, să spunem pe scurt, sunt instrumente de construcție. Nu facem instrumente pentru pasionați, ci bunuri de capital pentru a face alte bunuri. Cu instrumentele pe care le facem, utilizatorii construiesc bunuri mari și mici, pentru automobile, avioane și turbine pentru centrale electrice pentru smartphone-uri și componente pentru ceasuri. Prin a deveni mai strâns implicați în fabricația clienților noștri, le oferim o nouă valoare și devenim o parte din povestea lor. Nu există nimic obișnuit în munca noastră. De fapt, este minunat să avem privilegiul de a face acest lucru. Acesta este motivul pentru care avem un sens al misiunii noastre și încercăm să ne apropiem de clienții noștri, astfel încât compania noastră să poată lucra cu ei ca o echipă cu valori comune. "

AKIHARU NAGAHAMA, PREȘEDINTE - NIKKEN KOSAKUSHO WORKS, LTD

Cu peste 500 de angajați din întreaga lume, inclusiv peste 100 de la NIKKEN Kosakusho Europe, suntem mereu în căutarea de talente noi pentru a se alătura echipei. Suntem o echipă diversă, cu diverse abilități și susținători ai recrutării din toate mediile educaționale, fie că este vorba de un ucenic, un absolvent sau profesioniști cu experiență.

Lucrăm îndeaproape cu centrul de pregătire AMRC pentru a recruta ucenici, permițând tinerilor șansa de a dezvolta o carieră cu noi și de a contribui la viitorul ingineriei.

Urmărește această pagină pentru cele mai noi oportunități de carieră, cu toate acestea, între timp, află mai multe despre unii dintre angajații noștri și rolurile lor aici.

Charles, Ucenic Tehnic

JACK VARLEY, INGINER TEHNIC

TIM BRUCE, ASISTENT SERVICE MANAGER

JONNY WATSON, INGINER DE SERVICE